Personal coaching


×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/janinew/domains/nxtstep-coaching.nl/public_html/includes/common.inc).
  • ik wil graag meer zelfvertrouwen
  • ik wil graag leren voor mijzelf op te komen
  • ik wil mij graag minder gestrest voelen
  • ik wil mij graag weer gelukkig voelen

Dit zijn een aantal redenen van vragen waar mensen personal coaching voor aanvragen. We worden geleefd door zaken die om ons heen gebeuren. Er wordt ook veel van ons verwacht; zaken waar we rekening mee moeten houden, zaken waaraan we het zelf belangrijk vinden hier aandacht aan te besteden, werk, gezin…. Maar waar blijf jij zelf? Sta je er eigenlijk wel eens bij stil hoe het echt met jou gaat en wat je hiervoor nodig hebt?

De meeste mensen herkennen hier wel iets in en handelen niet naar hoe zij zouden willen dat hun leven eruit ziet. Wil je hier nu verandering in aanbrengen en wil je de regie over je eigen leven weer terug, dan help ik je graag!

Werkwijze

Personal coaching helpt je na te denken over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Doormiddel van gesprekken en verschillende tools, help ik je antwoord te geven op jouw vraag. Een personal coachingstraject start met een gratis en vrijblijvende intake en bestaat uit 7 sessies van gemiddeld 75 minuten. Dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van je coachvraag en is iets wat we voor de start van het traject met elkaar afspreken. De sessies vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam en in overleg buiten Amsterdam.

De kosten voor een volledig personal coachingstraject (7 bijeenkomsten) is €875,- (incl btw). Mocht je werkgever het traject betalen, dan gelden de kosten die staan omschreven bij werkgevers.
Kosten rondom loopbaan/ personal coaching worden door de belastingdienst gezien als studiekosten en zijn mogelijk deels terug te vragen. Verdere uitleg hierover vind je op de site van de belastingdienst.