Over mij


×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/janinew/domains/nxtstep-coaching.nl/public_html/includes/common.inc).

Nadat ik in 2004 op 21- jarige leeftijd mijn HBO- opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb afgerond, ben ik gaan werken in de jeugdhulpverlening. Na hier heel wat jaren en met veel plezier in te hebben gewerkt, wilde ik op zoek naar een andere baan. Ik zat niet lekker in mijn vel en wist niet goed waar dit door kwam. Ik wilde mij weer energiek en goed voelen en daarnaast wilde ik dus die andere baan, maar ik wist niet wat! Ik wilde graag blijven werken met mensen en kon wel bedenken wat me een leuk beroep leek, maar verder dan erover nadenken kwam ik eigenlijk niet. Ik wist niet op welke manier ik het antwoord kon vinden en ging maar op reis, maar ook hierdoor kreeg ik het antwoord op mijn vraag niet. Na mijn reis bezocht ik een coach. Ik ging mij weer gelukkiger en energieker voelen. Ik kwam erachter dat het belangrijk was eerst te onderzoeken wat mijn drijfveren en kwaliteiten waren en wat nu echt belangrijk voor mij was, zowel in mijn privé als in een functie. Als ik dit wist kon ik de vraag beantwoorden welke baan er bij mij zou passen. Door de gesprekken met mijn coach werd ik steeds enthousiaster over het werk wat zij deed. Na mijn traject met haar, wist ik welk beroep bij mij zou kunnen passen en heb ik mijn keuze gemaakt…. ik ga werken als coach!

Zoals je leest ben ik ervaringsdeskundige en heb ik kunnen ervaren hoeveel meerwaarde het bezoeken van een loopbaan/ personal coach heeft. Ik gun dit iedereen! Doormiddel van mijn eerlijke, open- en oplossingsgerichte inzet wil ik jou graag verder helpen!

Naast mijn werk als personal- en loopbaancoach en mijn werk in de jeugdhulpverlening, werk ik als studiebegeleider voor de opleiding ‘Life- en Loopbaancoaching’ bij Balansgroep.

Janine Wolven

Ontwikkel jouw talenten door middel van loopbaancoaching

"Het werk wat je doet, geeft je niet meer dezelfde energie als toen je er aan begon…Dan is het tijd voor verandering!"

Janine Wolven

Direct een vrijblijvende intake